open
search
Sök verksamhet
Kolla öppettider & plats på över
1000 verksamheter i city!
Vegetariskt, veganskt & rawfood!

Vegetariskt, veganskt & rawfood!

Ett axplock av alla fantastiska restauranger och caféer i city som serverar god vegetarisk/vegansk/rawfood! 

Satori
Satori är japanska och betyder ”upplysning”. De erbjuder en mötesplats för alla och vill skapa en lustfylld, avspänd atmosfär där man trivs och vill sitta länge i deras sköna fåtöljer. Man får energi av deras mat och man vet vad det är man äter. Oavsett om man väljer en rawfood sallad eller en grillad macka på nybakat stenugnsbröd så känner man sig skön i kroppen efteråt!

Kockeriet
Tareq Taylors mysiga restaurang vid kanalen mitt emot centralen har öppet både för lunch och nu även på kvällen från 18.00 onsdag-lördag.  De har även roliga kurser i matlagning som ni kan kolla in på deras hemsida! Varje dag finns ett vegetariskt alternativ till lunchen som får det att vattnas i munnen.

Holy greens
Ekologiskt och närproducerat, nyttigt och gott – Holy Greens startades med en önskan att erbjuda smakrika sallader som både är hälsosamma och går i linje med deras värderingar. De får sina råvaror från bönder som de känner och samarbetspartners som de litar på. Tillsammans med kreativa medarbetare bygger de sin meny för att ge variation och näring till kropp och sinne. De vill genom sina sallader sprida hälsosam glädje och bygga på en gemenskap där alla är välkomna.

Kafé Agnez
Ett prisbelönt café med den sötaste innergården vi sett! Hit ska man gå när vädret är fint och botanisera bland deras sötsaker. De har även lunch och raw food bakverk.

Rawfood house
Friisgatan 8
Här står kärleken till de finaste växtbaserade råvarorna i centrum. Maten tillreds med kreativitet och kunskap så att den ska smaka fantastiskt samtidigt som den ska vara full av näring. Man väljer bort mejeriprodukter, gluten, tillsatser, raffinerat socker och animaliskt protein och väljer ekologiskt, närodlat och i säsong.

Kao’s
I närheten av det gamla konserthuset på Föreningsgatan 37 ligger Kao’s, en ekologisk och vegetarisk restaurang. Utom à la carte-meny bjuder de på salladsbuffé med soppa och hembakad surdegsbröd, Dagens Fejk och Dagens Grönsak. Kao’s är känd för sin vegetariska burgare och vegansk tolkning av wellingtonplanka. På menyn står också känt naturvin och ”ginger beer” som man kan njuta av i Kao’s fina och ljusa miljön eller på den stora innegården.

Vegegården
Vegegården är asiatisk vegetarisk restaurang som ligger på Rörsjögatan 23. Här i den asiatiska miljön kan man hitta den mycket hyllade, rika, veganska, asiatiska buffén, under lunchtid på vardagarna och under hela dagen på helgen. Det finns vegetariska varianter av biff, kyckling, fisk, räkor och krabba och många rätter är även glutenfria. Vegegårdens kök är inspirerad med smaker av Taiwan och Kina och många av råvarorna kommer också därifrån.

För recensioner, tips och idéer kolla in: Vegan i stan & Skånevegan!

Vi ses på stan!

 

Facebook
Twitter

Följ oss på Instagram

Så kan du se vad som händer i @malmocity