VEGETARIAN, VEGAN, RAWFOOD?

Ett axplock av alla fantastiska restauranger & caféer i city som serverar riktigt god mat!

Vegetariskt, veganskt & rawfood!

4 juni 2019

In The Pink

Riktig mat. Hela råvaror. Detta förenar alla som strävar efter hälsoriktig livsstil och inriktning när det gäller kost. Visionen är att servera en så hälsosam, ren och naturlig mat som möjligt för att stödja en livslång, optimal hälsa. Grönsaker ska vara en stor del av varje måltid och råvarorna ska i möjligaste mån vara ekologiska och komma från lokala och regionala producenter. Enkla råvaror med hög kvalitet. På menyn hittar du Raw food och veganskt/vegetariskt men också LCHF och Paelo, allt med kvalitet.

Kockeriet

Tareq Taylors mysiga restaurang vid kanalen mitt emot centralen. Varje dag finns ett vegetariskt alternativ som får det att vattnas i munnen.

Holy Greens

Ekologiskt och närproducerat, nyttigt och gott – Holy Greens startades med en önskan att erbjuda smakrika sallader som både är hälsosamma och går i linje med deras värderingar. De får sina råvaror från bönder som de känner och samarbetspartners som de litar på. Tillsammans med kreativa medarbetare bygger de sin meny för att ge variation och näring till kropp och sinne. De vill genom sina sallader sprida hälsosam glädje och bygga på en gemenskap där alla är välkomna.

Rawfood house

Här står kärleken till de finaste växtbaserade råvarorna i centrum. Maten tillreds med kreativitet och kunskap så att den ska smaka fantastiskt samtidigt som den ska vara full av näring. Man väljer bort mejeriprodukter, gluten, tillsatser, raffinerat socker och animaliskt protein och väljer ekologiskt, närodlat och i säsong.

Vegegården

Vegegården är asiatisk vegetarisk restaurang som ligger på Rörsjögatan 23. Här i den asiatiska miljön kan man hitta den mycket hyllade, rika, veganska, asiatiska buffén, under lunchtid på vardagarna och under hela dagen på helgen. Det finns vegetariska varianter av biff, kyckling, fisk, räkor och krabba och många rätter är även glutenfria. Vegegårdens kök är inspirerad med smaker av Taiwan och Kina och många av råvarorna kommer också därifrån.

För recensioner, tips och idéer kolla in: Vegan i stan & Skånevegan!
Vi ses på stan!