SOLSUGEN?

Här hittar du uteserveringarna där strålarna når dig lite extra...

Solsäkra uteserveringar

28 juni 2019

Under den svenska sommaren kan man ju aldrig riktigt veta när man får en skymt av solen nästa gång. Därför gäller det att ta tillvara på solens strålar så gott man kan när de väl visar sig, därför tipsar vi här om de uteserveringar i Malmö city som har störst solchans i sommar.

Bagericafeét

Bagericafeét ligger på Gustav Adolfs torg 43 och har alltså ett av stans bästa sollägen. Här kan du sitta från tidig morgon till kväll och njuta av god dryck, bagels och sallader.

Boulebar

Samla vännerna på en runda boule utanför det gamla ridhuset på Drottningtorget. När solen ligger på över Boulebar så kan man verkligen tro att man befinner sig i den franska södern. Kasta lite klot, njut av något gott i glaset och trevlig gemenskap.

Eida

Slå dig ner i de mysiga sofforna utanför Eida, titta på folk och njut av en kaffe i solen. Glöm inte heller att prova deras otroligt goda cheesecakes! Eida hittar ni på Engelbrektsgatan, ett stenkast från Lilla torg.

Slottsträdgårdens kafé

I slottsträdgårdens hjärta ligger detta mysiga kafé som är oslagbart en solig sommardag. I år utökar de även sina öppettider under sommaren och erbjuder på fredagar nattkafé mellan kl. 21- 03 samt livemusik varje onsdagskväll mellan kl. 17-21. Mysigt!

Lilla torg

Izakaia koi, Jospers, TGI Fridays, Victors, Moosehead, Mello yello, Piccolo Mondo, La Grappa, Folk å Rock, Drumbar, Steakhouse, Green Chili. Ja, listan över restaurangerna på Lilla torg kan göras rätt lång. Varför inte följa solens strålar och hoppa från ställe till ställe för att upptäcka Lilla torgs fantastiska utbud? Vi slår vad om att du inte kommer bli besviken!

Malmö saluhall 

I saluhallen finns ett rikt utbud av mat och dryck från lokala leverantörer och tillverkare. Uteservering finns både på framsidan och baksidan av byggnaden och båda sidor innefattar total mysfaktor.