Meny
I Malmö City finns nästan 1000 butiker, caféer och restauranger!
Se alla öppettider

Höstmode i city

När höstkänslan smyger sig på är det dags att svepa in sig i en stor schal och dricka en kopp varm choklad på stan. Den här årstiden visar sig också alla vackra, dova färger i butikerna. Vinrött, grått, svart och mörk turkos. Stickat varvat med sammet och metallic, rutigt och randigt. Olika material blandas för att skapa en intressant helhet. Den stora rocken är tillbaks, och stövlarna därtill. En hint av 70-tal hänger kvar med fransar och off-shoulder tröjor. På catwalken syntes en och annan fusk-pälsväska, hattar och mycket asymmetriska snitt. Även männen passar fint i mörkt vinrött, grått och blått. Varför inte testa en kavaj i en ovanlig färg? För mer herrmode, kolla in malmöbloggaren Aleks JJ som ni ser i collaget ovan – hans blogg hittar ni här. Butiker som kan herrmode i city? T.ex. Engelska herr, Marty och Pelote! Vill du ha hjälp att hitta rätt läppfärg? Titta in hos Kicks eller Inglot Triangeln.

Födelsedag? Bröllop? Presentpanik?

Lugn, Malmö City Presentkort passar ALLA och gäller på över 400 ställen i city! Med Malmös största presentkort i handen kan du shoppa, äta, uppleva, bo på hotell och mycket mer! Glöm inte att Malmö City Presentkort gäller hos våra tre citygallerior, Hansa, Kv. Caroli och Triangeln och på Malmö Saluhall! Köp det på alla Pressbyrån i Malmö, eller i vår webshop. Är ni ett företag som vill beställa presenter så gör ni det enkelt på malmocity.se/foretag Ni kan få korten postade till er eller hämta dem på vårt kontor på Engelbrektsgatan 7, nära Lilla torg. Tack för att du stöttar city! Vi ses på stan!

Danska bloggares guide till Malmö City

En tidig vårdag tog vi med oss sju härliga danska tjejer på en rundtur i Malmö City. De danska bloggerskorna fick bl.a. njuta av en lunch på Johan P, följt av en shoppingrunda på stan, fika hos AB Småland och avslutade sedan kvällen på Kitchen & Table på Clarion Malmö Live. Länkar till blogginläggen hittar ni nedan, fulla av tips och fina bilder! På vår shoppingtur besökte vi bl.a. Efva Attling, Åhléns City, Norrgavel, A place, La Leia och AB Småland. Tjejerna föll även för Granit och Lagerhaus, då de butikerna inte fanns i Danmark. http://camillajulie.looklab.dk/2016/04/min-personlige-malmo-guide/ http://www.wearemad.dk/malmo-overnatning-shopping-malmo/ http://sofiemartine.com/malmo-diary/ http://emiliblog.dk/2016/04/en-smuttur-til-malmoe/ http://wewonder.dk/2016/04/smuttur-til-malmoe/ Vi ses på stan!

Nya Hansa

I oktober 2016 öppnades många delar av nya Hansa, bl.a. ICAs nya koncept på nedre plan och även H&Ms alla koncept på ett och samma ställe: Cos, Weekday, Monki, & Other Stories och själva H&M. Hela konceptet för nya Hansa går i guldtoner, t.o.m. rulltrappan är i guld. Interiören är fräsch med glasväggar in till butikerna. ICAs nya koncept innebär fler delikatessdiskar och ger lite ”saluhallskänsla” dessutom finns ett pizzakoncept där man kan välja att äta där eller ta med hem. Systembolaget visar upp en ny och läcker design i svartvitt med ett stort sortiment och eget provningsrum. Hansa blir en plats att uppleva och återupptäcka. Andra etappen av ombyggnaden fortsätter nu i Hansahuset och allt kommer att vara färdigt hösten 2017. För mer bilder och info se Sydsvenskans artikel här.  Bild arkitektritning från fojab.

Så fungerar Malmö City Presentkort

Det är enkelt att handla med presentkortet då det är ett vanligt VISA-betalkort. Du drar magnetremsan i butikens kortläsare och gör ett signaturköp, det behövs ingen kod. OBS! Det är viktigt att du som kund har koll på vilket saldo som finns på kortet och anger vilken summa du vill betala med presentkortet i butiken. Om du t.ex. vill handla för 600 kr men ditt presentkort endast är laddat med 450 kr måste du berätta för kassören att du först vill betala 450 kr med presentkortet och sedan betala de resterande 150 kronorna på annat vis. Kassören kan inte se vilket saldo du har på ditt presentkort då det är ett VISA kort och dessa uppgifter är privata. Du kan däremot enkelt kolla upp ditt saldo här på vår hemsida eller ringa konsumentsupport på 08-22 50 30. Ange kort ID 16 siffror på kortets BAKSIDA för att kontrollera saldo. Detta kan även

Hudanalys hos Yves Rocher

Vi besökte de härliga tjejerna på Yves Rocher på Södra Förstadsgatan i Malmö City för att få veta lite mer om deras gratis hudanalys. Hit kan du alltså komma för att få veta hur din hud verkligen mår. Med hjälp av en speciell apparat så mäter personalen elasticiteten, fukten, strukturen, pigmenteringen, talgen och lystern i huden. Sedan kan de rekommendera vilka produkter, från rengöring till kräm, som passar din hud och dina behov. Deras krämer har alltid minst 89% vegetabiliska ingredienser. Vill man efter detta handla några produkter så får man 25% rabatt på ord. pris under ett tillfälle! Utöver hudvården så har Yves Rocher även make up. Vi blev förälskade i deras Radiant Lip Crayons som är nominerade i Swedish beauty and cosmetic awards 2016. De glider på läpparna mjuka som smör och ger en fräsch färg! www.yves-rocher.se    

Följ oss på Instagram

Så kan du se vad som händer i @malmocity