Meny
I Malmö City finns nästan 1000 butiker, caféer och restauranger!
Se alla öppettider

Födelsedag? Bröllop? Presentpanik?

Lugn, Malmö City Presentkort passar ALLA och gäller på över 370 ställen i city! Med Malmös största presentkort i handen kan du shoppa, äta, uppleva, bo på hotell och mycket mer! Glöm inte att Malmö City Presentkort gäller hos våra tre citygallerior, Hansa, Kv. Caroli och Triangeln och på Malmö Saluhall! Köp det på alla Pressbyrån i Malmö, i automaten på Triangeln (vid Clas Ohlson), i automaten på Kv. Caroli (vid Malmborgs) och på Malmö Saluhall eller i vår webshop. Är ni ett företag som vill beställa presenter så gör ni det enkelt på malmocity.se/foretag Ni kan få korten postade till er eller hämta dem på vårt kontor på Engelbrektsgatan 7, nära Lilla torg. Tack för att du stöttar city! Vi ses på stan!

Danska bloggares guide till Malmö City

En tidig vårdag tog vi med oss sju härliga danska tjejer på en rundtur i Malmö City. De danska bloggerskorna fick bl.a. njuta av en lunch på Johan P, följt av en shoppingrunda på stan, fika hos AB Småland och avslutade sedan kvällen på Kitchen & Table på Clarion Malmö Live. Länkar till blogginläggen hittar ni nedan, fulla av tips och fina bilder! På vår shoppingtur besökte vi bl.a. Efva Attling, Åhléns City, Norrgavel, A place, La Leia och AB Småland. Tjejerna föll även för Granit och Lagerhaus, då de butikerna inte fanns i Danmark. http://camillajulie.looklab.dk/2016/04/min-personlige-malmo-guide/ http://www.wearemad.dk/malmo-overnatning-shopping-malmo/ http://sofiemartine.com/malmo-diary/ http://emiliblog.dk/2016/04/en-smuttur-til-malmoe/ http://wewonder.dk/2016/04/smuttur-til-malmoe/ Vi ses på stan!

After Work Shopping

Välkomna på After Work Shopping i Malmö City, en kväll där butikerna håller långöppet, bjuder på upplevelser och ger speciella erbjudanden och rabatter. Medverkande butiker: Ahlgrens Konfektyr Södra Tullgatan 1 Demo av nyheter! Vi bjuder på kakaotryfflar Allt i Kök Södergatan 3 20% rabatt på hela sortimentet. (ej elprodukter) Awesm Store Södra Förstadsgatan 1 50% på utvalda plagg Bagericaféet Gustav Adolfs torg 43 Valfri Bagel inkl dryck (ej alkoholhaltig) för endast 50kr Benetton Södra Förstadsgatan 17 20% på valfri vara Bitte Kai Rand Baltzarsgatan 32   Björn Borg Södra Förstadsgatan 18   Brillor å sånt Gustav Adolfs torg 10 Exklusiv visning av vårens bågkollektion från Örgreen Butterick’s Skomakaregatan 4   Café Dornonville Stora Nygatan 42   CamillaMalmströms södra förstadsgatan 26 Vinn hemliga lådan samt utlottning av Presentkort värt 3000 kr Capio Medocular Djäknegatan 14 Kostnadsfri snabbscreening. Är dina ögon lämpliga att operera för att slippa glasögon bjuder vi på en

Nya Hansa

I oktober 2016 öppnades många delar av nya Hansa, bl.a. ICAs nya koncept på nedre plan och även H&Ms alla koncept på ett och samma ställe: Cos, Weekday, Monki, & Other Stories och själva H&M. Hela konceptet för nya Hansa går i guldtoner, t.o.m. rulltrappan är i guld. Interiören är fräsch med glasväggar in till butikerna. ICAs nya koncept innebär fler delikatessdiskar och ger lite ”saluhallskänsla” dessutom finns ett pizzakoncept där man kan välja att äta där eller ta med hem. Systembolaget visar upp en ny och läcker design i svartvitt med ett stort sortiment och eget provningsrum. Hansa blir en plats att uppleva och återupptäcka. Andra etappen av ombyggnaden fortsätter nu i Hansahuset och allt kommer att vara färdigt hösten 2017. För mer bilder och info se Sydsvenskans artikel här.  Bild arkitektritning från fojab.

Så fungerar Malmö City Presentkort

Det är enkelt att handla med presentkortet då det är ett vanligt VISA-betalkort. Du drar magnetremsan i butikens kortläsare och gör ett signaturköp, det behövs ingen kod. OBS! Det är viktigt att du som kund har koll på vilket saldo som finns på kortet och anger vilken summa du vill betala med presentkortet i butiken. Om du t.ex. vill handla för 600 kr men ditt presentkort endast är laddat med 450 kr måste du berätta för kassören att du först vill betala 450 kr med presentkortet och sedan betala de resterande 150 kronorna på annat vis. Kassören kan inte se vilket saldo du har på ditt presentkort då det är ett VISA kort och dessa uppgifter är privata. Du kan däremot enkelt kolla upp ditt saldo här på vår hemsida eller ringa konsumentsupport på 08-22 50 30. Ange kort ID 16 siffror på kortets BAKSIDA för att kontrollera saldo. Detta kan även