Meny
I Malmö City finns nästan 1000 butiker, caféer och restauranger!
Se alla öppettider

After Work Shopping

Välkomna på After Work Shopping i Malmö City, en kväll där butikerna håller långöppet och ger speciella erbjudanden och rabatter. Mer information om alla medverkande verksamheter och deras erbjudanden kommer inom kort.

Nya Hansa

I oktober 2016 öppnades många delar av nya Hansa, bl.a. ICAs nya koncept på nedre plan och även H&Ms alla koncept på ett och samma ställe: Cos, Weekday, Monki, & Other Stories och själva H&M. Hela konceptet för nya Hansa går i guldtoner, t.o.m. rulltrappan är i guld. Interiören är fräsch med glasväggar in till butikerna. ICAs nya koncept innebär fler delikatessdiskar och ger lite ”saluhallskänsla” dessutom finns ett pizzakoncept där man kan välja att äta där eller ta med hem. Systembolaget visar upp en ny och läcker design i svartvitt med ett stort sortiment och eget provningsrum. Hansa blir en plats att uppleva och återupptäcka. Andra etappen av ombyggnaden fortsätter nu i Hansahuset och allt kommer att vara färdigt hösten 2017. För mer bilder och info se Sydsvenskans artikel här.  Bild arkitektritning från fojab.

Så fungerar Malmö City Presentkort

Det är enkelt att handla med presentkortet då det är ett vanligt VISA-betalkort. Du drar magnetremsan i butikens kortläsare och gör ett signaturköp, det behövs ingen kod. OBS! Det är viktigt att du som kund har koll på vilket saldo som finns på kortet och anger vilken summa du vill betala med presentkortet i butiken. Om du t.ex. vill handla för 600 kr men ditt presentkort endast är laddat med 450 kr måste du berätta för kassören att du först vill betala 450 kr med presentkortet och sedan betala de resterande 150 kronorna på annat vis. Kassören kan inte se vilket saldo du har på ditt presentkort då det är ett VISA kort och dessa uppgifter är privata. Du kan däremot enkelt kolla upp ditt saldo här på vår hemsida eller ringa konsumentsupport på 08-22 50 30. Ange kort ID 16 siffror på kortets BAKSIDA för att kontrollera saldo. Detta kan även