KAN DU TA DIG UT?

Här får du huvudrollen i en fantastisk föreställning...

Sherlocked

8 juli 2019

När du besöker Sherlocked, intar du en roll i världens märkligaste föreställning. Det Sherlocked gör är att låsa in sina besökare – och förhoppningsvis lyckas de ta sig ut…

På frågan om varför Sherlocked har blivit så populärt, svarar ägaren Niklas Åkermyr:

”Hos oss flyr man verkligheten för en stund. Vardag och bekymmer lämnar man utanför och kliver in i en annan verklighet där du får lov att vara en del i en fantastisk föreställning där du och dina vänner tar huvudrollen.”

När du kliver in i lokalerna omfamnas du direkt av dess mystik. Lokalen är upplyst av levande ljus och du blir varmt välkomnad av personer som är klädda som om de kom direkt ifrån sent 1800-tal.

Sherlocked slog upp portarna på Norra Vallgatan 16 i januari 2015. Där hittar man klassiska escape rooms, alla med ett unikt mysterium att lösa. I mitten av 2016 utökade Sherlocked sin verksamhet med ”Annas House” på Östergatan 5. Huset rymmer massvis av historia om familjen Frick, som bodde i huset under 1800-talet till tidigt 1900-tal. Här får man följa med på något som kallas ”Real life gaming” vilket innebär en guidad tur i det gamla huset innan man låses in i något av rummen. Båda lokalerna är belägna i St. Gertrud-kvarteret mitt i centrala Malmö bara åtta minuter från centralstationen.

Besök www.sherlocked.se för mer information, öppettider, bokning och pris.

One room. One hour. One mission.

Can you get out?!

Facebook

Instagram

Twitter