open
search
Sök verksamhet
Hitta öppettider och adress till
över 1000 verksamheter i city!
Så fungerar Malmö City Presentkort

Så fungerar Malmö City Presentkort

Det är enkelt att handla med presentkortet då det är ett vanligt betalkort. Du drar magnetremsan i butikens kortläsare och gör ett signaturköp, det behövs ingen kod.

OBS! Det är viktigt att du som kund har koll på vilket saldo som finns på kortet och anger vilken summa du vill betala med presentkortet i butiken.
Om du t.ex. vill handla för 600 kr men ditt presentkort endast är laddat med 450 kr måste du berätta för kassören att du först vill betala 450 kr med presentkortet och sedan betala de resterande 150 kronorna på annat vis. Kassören kan inte se vilket saldo du har på ditt presentkort då det är ett VISA kort och dessa uppgifter är privata.

Du kan däremot enkelt kolla upp ditt saldo här på vår hemsida eller ringa konsumentsupport på 08-22 50 30. OM DU HAR ETT KORT SOM ÄR INKÖPT EFTER 18 JULI 2018 SÅ KONTROLLERAR DU ISTÄLLET SALDOT PÅ getmybalance.com eller på telefon 08-525 00 774. Ange kort ID 16 siffror på kortets BAKSIDA för att kontrollera saldo.

Läs mer om Malmö City Presentkort och alla verksamheter som tar emot det här. Har du frågor om Malmö City Presentkort? Maila oss gärna på [email protected] eller ring oss på 040-30 70 15.

Vi ses på stan!

Facebook
Twitter

Följ oss på Instagram

Så kan du se vad som händer i @malmocity