Medlemskap

Malmö Citysamverkan är ett icke-vinstridvande samarbetsföretag som arbetar för att stärka Malmös stadskärna. Vi finns till för våra medlemmar och vi arbetar med allt från gatumiljö och säkerhet till marknader, evenemang och marknadsföring av verksamheterna i stan! Varje år arrangerar vi en mängd olika event och marknadsföringskampanjer – det mesta är kostnadsfritt för våra medlemmar!

Intresserad av att veta mer om oss? Ladda ner Vi: Medlemmar.

Fyll i en intresseanmälan här.

Ladda ner våra medlemsförmåner för 2018 här.

Ladda ner vår populärversion av årsredovisningen för 2017 här.

Se Malmö Citysamverkans stadgar här.

 

Vår ägarstruktur förändrades under 2017.

Vi ägs i tre delar, del 1. av handel och övrigt näringsliv, del 2. av Malmö stad och del 3. av Fastighetsägare i city. För att effektivisera vårt arbete och kunna jobba ännu hårdare för våra medlemmar har vi nu fört över allas medlemskap direkt till oss på Malmö Citysamverkan, istället för via Cityföreningen som handel och övrigt näringsliv innan var.  Våra andra delägarparter, fastighetsägarna och Malmö stad är redan direktanslutna till oss. För våra medlemmar är det ingen skillnad alls – avgifterna, medlemsförmånerna och villkoren är samma, enda skillnaden är att arbetet och insatserna från oss effektiviseras!

Våra medlemmar har fått information om detta via post, har ni fler frågor kan ni kontakta oss via mail [email protected] alt. 040-307016.