open
search
Sök verksamhet
Hitta öppettider och adress till
över 1000 verksamheter i city!
Malmö Garden Show

Malmö Garden Show

2018-06-01 till 2018-06-03

Snart är det dags för tre härliga dagar med massor av blommor, grönska, mat och inspiration när Malmö Garden Show arrangeras i Slottsträdgården. Malmö Garden Show tilltalar alla dina sinnen. Du möts av ett fyrverkeri av färger, härliga dofter, smaker och texturer. Upplev närproducerade delikatesser till tonerna av härlig musik.
Slottsträdgården, som ligger på Slottsholmen, är en mycket uppskattad plats av så väl Malmöbor som turister. Mitt i parken finns en charmig liten stuga som är omgiven av härlig grönska och här finns Slottsträdgårdens Kafé.

Ett mycket uppskattat inslag under Malmö Garden Show är utställningsträdgårdarna. De tävlar om den åtråvärda titeln ”Best in Show”, tidningen Allers idépris på 15 000 kronor samt ett antal hedersmedaljer som juryn fritt delar ut till de trädgårdar som på olika sätt inspirerat eller på andra sätt utmärkt sig.
Besök även Barnens Garden Show, där de yngre besökarna får en chans att på ett lekfullt och inspirerande sätt upptäcka glädjen för trädgårdar och odling.

Läs mer på www.malmogardenshow.se
Bild: Werner Nystrand

Facebook
Twitter

Följ oss på Instagram

Så kan du se vad som händer i @malmocity