open
search
Sök verksamhet
Hitta öppettider och adress till
över 1000 verksamheter i city!
Julmarknader i Malmö City

Julmarknader i Malmö City

2018-11-23 till 2018-12-23

Julmarknader i Malmö City 2018

Jul på Slottet, Malmöhus slott, 2 december kl 10-17
Välkommen till Jul på slottet! Här bjuds det på hantverk och försäljning som bygger på gamla och nya traditioner. Malmöhusgardet ger en stämningsfull inramning till marknaden, julmaten och korvgrillningen. Barnen kan hälsa på tomtefar, lyssna på sagor och julpyssla. Julgranen står pyntad i riddarsalen, där det bjuds till dans. Lyssna till körsång eller ta en åktur med häst och vagn. Fri entré.

St Gertruds Julmarknad 8-9 december
Kvarteret fylls med hantverkare och formgivare av olika slag, allt från keramik, fina leksaker, handstöpta ljus och pappershantverk kan köpas. Här hittar du unika julklappar till hela familjen!

Julmarknad på Gustav Adolfs torg – 23 november – 23 december
Mysig julmarknad mitt i city som bjuder på både hantverk, juldekorationer samt varm mat & dryck! Denna marknad arrangeras av Dews events.

Kyndelsmarknaden i Lyktaregränd, Holmgången, 8-9 december lördag kl 12-20, söndag kl 11-14
En gång om året samlas Malmös och Skånes magikunniga befolkning till jul- och ljusmarknad i Lykttändargränd. Här köper de sina trollstavar, sina trolldrycker och allt annat magiskt som de kan behöva under det kommande året. Marknaden är en färgsprakande fest där icke-mänskliga varelser rör sig och där luften fylls av exotiska ljud och dofter.  Det är en plats full av magi där allting kan hända – och oftast gör det.

Bondens egen julmarknad, Drottningtorget, 8 december kl. 9-14
Bondens Egen Julmarknad bjuder på råvaror från lokala producenter och det finns mycket ekologiskt att välja på. Förutom matprodukter som frukt och grönt, kött och ost kommer det även att finnas hantverk i form av produkter tillverkade av skinn och ull.

Jul på Davidshall, Davidshallstorg, 15-16 december
Davidshallstorg bjuder denna helg på extra mycket julmys i form av ponnyridning, marknadsstånd, försäljning av varm mat och dryck samt juldekorationer.

Facebook
Twitter

Följ oss på Instagram

Så kan du se vad som händer i @malmocity