Meny
I Malmö City finns nästan 1000 butiker, caféer och restauranger!
Se alla öppettider

Födelsedag? Bröllop? Presentpanik?

Lugn, Malmö City Presentkort passar ALLA och gäller på över 370 ställen i city! Med Malmös största presentkort i handen kan du shoppa, äta, uppleva, bo på hotell och mycket mer! Glöm inte att Malmö City Presentkort gäller hos våra tre citygallerior, Hansa, Kv. Caroli och Triangeln och på Malmö Saluhall! Köp det på alla Pressbyrån i Malmö, i automaten på Triangeln (vid Clas Ohlson), i automaten på Kv. Caroli (vid Malmborgs) och på Malmö Saluhall eller i vår webshop. Är ni ett företag som vill beställa presenter så gör ni det enkelt på malmocity.se/foretag Ni kan få korten postade till er eller hämta dem på vårt kontor på Engelbrektsgatan 7, nära Lilla torg. Tack för att du stöttar city! Vi ses på stan!

Danska bloggares guide till Malmö City

En tidig vårdag tog vi med oss sju härliga danska tjejer på en rundtur i Malmö City. De danska bloggerskorna fick bl.a. njuta av en lunch på Johan P, följt av en shoppingrunda på stan, fika hos AB Småland och avslutade sedan kvällen på Kitchen & Table på Clarion Malmö Live. Länkar till blogginläggen hittar ni nedan, fulla av tips och fina bilder! På vår shoppingtur besökte vi bl.a. Efva Attling, Åhléns City, Norrgavel, A place, La Leia och AB Småland. Tjejerna föll även för Granit och Lagerhaus, då de butikerna inte fanns i Danmark. http://camillajulie.looklab.dk/2016/04/min-personlige-malmo-guide/ http://www.wearemad.dk/malmo-overnatning-shopping-malmo/ http://sofiemartine.com/malmo-diary/ http://emiliblog.dk/2016/04/en-smuttur-til-malmoe/ http://wewonder.dk/2016/04/smuttur-til-malmoe/ Vi ses på stan!

Vi ses på stan!

I år får ni träffa människorna bakom kassan i citys butiker i en serie bilder i tidningen Hallå! En gång i månaden lyfter vi ett nytt område i city och ett antal nya personer. På bilden ovan ser ni Joggi från Subway på Södertull, Anna från K&US, Jimmy från Designtorget, Adrian från Nifty Jeans, Maria från Yves Rocher och Martina från AB Småland på Södra Förstadsgatan. Dessa eldsjälar är några av alla de som brinner för att ta hand om dig när du är på stan! Tack till Anna Sigvardsson, vår fotograf och alla härliga människor för att ni ställt upp och poserat mitt på gågatan, och torgen en dag i rusningstid! Här nedan ser ni bilder från Gustav Adolfs torg och Stortorget. På bänkarna hittar vi Sofia från Triumph, Fredrik från Peak Performance, Jessica från MK Juvel, Elin från Granit, Sara från Kicks, Jessika från folk å rock och Peter från Svenssons