Stängt

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3, Malmö

Stängt

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3, Malmö

Volito Fastigheter äger och förvaltar omsorgsfullt utvalda fastigheter i Malmös mest eftertraktade områden. Verksamheten grundades 1997 och har ända sedan starten kretsat kring två centrala värden – staden Malmö och en stark relation till våra kunder.

Volito Fastigheter är starkt rotat i Malmö. Hela organisationen har en särskild känsla för detaljerna som utmärker vår stad, en känsla som hjälpt oss att göra fastighetsförvärv med bra förståelse för lägen, omgivningar och användbarhet för våra kunder.

Tack vare en långsiktig strategi och kontinuerligt goda resultat har vi nått utrymme att förädla verksamheten vidare. Idag erbjuder vi ett välbalanserat bestånd av fastigheter på eftertraktade adresser. Fastigheterna finns såväl i de centrala och mest expansiva delarna av Malmö som vid viktiga knutpunkter och infrastruktur.

Verksamheten präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till både kunder och partners. När du söker lokal hos oss månar vi lika mycket om att du får bästa tänkbara placering som att du får bekymmersfria arbetsdagar. Vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal.

Volito Fastigheters affärsidé och företagskultur förenar hög kvalitet i verksamheten med goda relationer. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt bestånd och att stärka vår närvaro i Malmös mest attraktiva områden. Målet är inte att bli marknadens största aktör utan att positionera oss som den bästa avseende förvaltning och kundrelationer.

Volito Fastigheter AB

Öppettider

mån-tor
08:30-17:00
fre
08:30-16:00
lör-sön
Stängt

Kontaktuppgifter

0406644700 Hemsida