Stängt

Bishops Arms Gustav Adolfs Torg

Gustav Adolfs torg 49, Malmö

Bishops Arms Gustav Adolfs Torg, även kallad Plaza Gustav, finner du intill Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs Torg. Gastropuben är en blandning av restaurang och bar där fokus ligger på hantverksmässigt och noga utvald mat och dryck för alla smaker. En plats för dig som gillar god mat och dryck i en gedigen och avslappnad brittisk pubmiljö.

Bishop Arms på Gustav Adolfs torg är väl kända för vårt välsorterade whiskybibliotek med ca 3-400 olika buteljeringar, främst Single Malt Whisky. Vi anordnar och organiserar många dryckesprovningar, under året och har bland annat tilldelats pris av Svenska Whiskyförbundet för Årets Whiskykrog 2012 samt medverkat i BBC-dokumentärserien Scotch – The story of Whisky 2017. 2018 blev Biskopen Gustav en av SMWS (Scotch Malt Whisky Society) första partnerbars i Sverige och pubchefen Maja Kozul Brand Ambassador för samma sällskap. 2020 blev puben omnämnd av Washington Post som ett av Malmös måsten när man besöker staden.

Sedan 2015 har vi dessutom ett eget bryggeri i källaren under vår pub. Minus-1, som fått sitt namn efter hissvåningen, här huserar ett bryggarkollektiv av lokala talanger som ständigt förser baren med nya och unika öl på både fat och flaska.

Vi tillagar maten från grunden av lokala råvaror. På menyn hittar du allt ifrån klassiska pubrätter som högrevsburgare och Fish n’ Chips till mindre smårätter och välsmakande desserter, och givetvis kan du alltid hitta vegetariska och veganska mat- och dryckesalternativ. Menyn varieras och byts ut flera gånger om året efter säsong.

Bishops Arms Gustav Adolfs Torg
Tar emot Malmö City Presentkort

Öppettider

mån-fre
11:30-01:00
lör
13:00-01:00
sön
13:00-23:00

Social Media

Facebook Instagram