open
search
Sök verksamhet
Hitta öppettider och adress till
över 1000 verksamheter i city!
Alla Hjärtans dag

Alla Hjärtans dag

Här ger vi dig några förslag på gåvor eller upplevelser som lyser upp i vintermörkret och som passar på Alla Hjärtans Dag!

BLOMMOR – Bara Blommor
Blommor uppskattas alltid, passa på att välja ekologiska blommor! På Bara Blommor på Friisgatan prunkar exempelvis fräscha röda rosor bundna i vackra buketter. Tips på fler underbara blomsterbutiker hittar du här nedan:

www.barablommor.com
www.blomsterpigan.se
www.blomster-smating.se

CHOKLAD – Cacaofoni
Här kan ni lyxa till det med exklusiva handgjorda praliner och chokladprodukter av högsta klass. Ge bort en chokladprovningsupplevelse eller pralinkurs. Allt detta i en gemytlig atmosfär full av ljuvliga dofter. Kom in på en kopp varm choklad gjord på den finaste chokladen och givet vis på ekologisk mjölk! Ännu mer godsaker hittar du hos:

www.ahlgrenskonfektyr.se
www.pbchokolade.dk/se
www.gottelisa.se

SMYCKEN – Juvelerare Hugo Nilsson
Hos den anrika juveleraren Hugo Nilsson på Södra Tullgatan hittar du den perfekta kärleksgåvan. Med fokus på nordisk design finns här något för alla. Överraska med ett vackert halsband i snygg design till din kvinna eller ett par läckra manschettknappar till manen i ditt liv. Fler fantastiska smyckesbutiker hittar du här:

www.hugonilsson.se
www.efvaattling.com
www.mksilver.se 

PRESENT – The English Shop.
The English Shop på Engelbrektsgatan erbjuder ett rikt sortiment av spännande och intressanta klassiska engelska varor. Här hittar du den riktigt speciella gåvan med en extra twist. Smakrika theer, söta marmelader i alla tänkbara smaker och roligt godis!

www.englishshop.se

EN DEJT – Brasserie Mortensen
Har du inte varit på denna mysiga restaurang så är det dags! Överraska någon du håller kär med en trerätters middag på alla hjärtans dag… Hos Brasserie Mortensen ordnar de en specialkomponerad meny, ett glas cava ingår!

http://www.brasseriemortensen.se/

BO – Hotel Garden
Att fly en liten stund från vardagen kan vi alla behöva ibland. Ett perfekt sätt att göra det är att checka in på hotell och bara koppla av. På Hotel Garden på Baltzarsgatan 20 hittar man härliga rum och erbjuds den bästa servicen mitt i city. Ta med dig din parter på en minisemester och glöm vardagen och alla måsten för en stund. Har du fått ett Malmö City Presentkort i julklapp? Det kan du använda här!

http://www.profilhotels.se/malmo/hotel-garden/

GE BORT – Malmö City Presentkort
Den perfekta gåvan, gäller på över 400 butiker, caféer, restauranger och hotell i Malmö City. Se alla här. 

 

Facebook
Twitter

Följ oss på Instagram

Så kan du se vad som händer i @malmocity