BOULE & BAR!

Kan det bli bättre? Spel med vänner och god mat på samma ställe...

Boulebar

8 juli 2019

En sydfransk oas mitt i Malmö!

“Att kliva in på Boulebar på Drottningtorget i Malmö är som att på sekunden färdas till en soldränkt fransk stadspark där kvällarna är ljumma. Där folk i alla åldrar spelar boule, skålar i Pastis och diskuterar livligt vid parkborden över grytor med moules. Det är nog precis den känslan man har velat skapa här…”

Boulebaren med restaurang har huserat i det pampiga gamla ridhuset ett par år nu, och det har verkligen blivit en favorit hos malmöborna. Här samlas en härlig blandning av boule-entusiaster, hipsters och familjer. Den allt populärare sporten är bara en av anledningarna till att besöka Boulebar. Det som gör restaurangen unik är kombinationen av boule och mat. En sydfransk helhetsupplevelse! Du möts av nördiga bouleguider som sprider sin kärlek till den franska nationalsporten bland besökarna. Kockar som lagar klassiska bistrorätter och ett bubbel- och baguetteförråd som aldrig sinar.

Alla kan ha kul på gruset!

Boulebar är ett uppskattat ställe att ta med familjen, vännerna eller kollegorna till. Om man är ett gäng kan man välja till en guide som leder gruppen genom en bouleupplevelse med mycket spänning och gemenskap. Det spelar ingen roll om man är ung eller gammal, nybörjare eller van boulespelare, alla kan ha kul på gruset. För att göra kvällen ännu mer komplett kan klotkastandet kombineras med en family style-middag med en rad olika rätter för hela sällskapet att dela på.

Uteservering sommartid

Till våren och sommaren öppnar restaurangen upp en stor uteservering med ännu fler boulebanor på det historiska Drottningtorget. Inomhusparken flyttar helt enkelt ut och det skapas en levande plats med livespelningar och bouletävlingar.

Boulebar Malmö:

Bokning per telefon 040-622 23 43 eller via deras hemsida.

Facebook
Instagram