open
search
Sök verksamhet
Hitta öppettider och adress till
över 1000 verksamheter i city!
Book a Boat

Book a Boat

Vem vill inte vara kapten för en dag? Njuta av en dag på kanalens glittrande vatten, packa en picknick att ta med på båten och bara vara…

Gustav och hans samarbetspartner Rene är den kreativa entreprenörsduon som står bakom företaget BookaBoat. Deras idé är smart och modern – elbåtar som man kan hyra och köra själv i kanalen. Rent praktiskt bokar man båten online och får en egångskod som man använder för att aktivera båten. Båtarna finns vid bryggan mitt emot Clarion Malmö Live.

”Vi har alla slags kunder – födelsedagar, turister, picknick och t.o.m. frierier! Folk har hyrt båtarna för att lyssna på utomhuskonserter och allt möjligt”, berättar Gustav med ett stort leende. Vi vill gärna att fler personer får veta att det finns elbåtar i Malmö, det är ganska nytt koncept här. I Amsterdam där Rene kommer ifrån är de ganska vanliga, men vi är först i Norden.

Båtarna kan ta upp till 12 personer och batteriet räcker i 14 timmar. De kör i 7 km/h och det är jätteenkelt att styra dem. Det finns säkerhetsvästar, dynor och olika flaggor – skånsk eller svensk och t.o.m. en piratflagga som barnen gillar.

Gillar man att åka mycket båt så kan man bli medlem. Då får man hyra elbåten till halva priset mot en låg månadsavgift. Lite som en bilpool fast en båtpool.

Konceptet är roligt och enkelt, ta med dejten på en båttur, visa staden för vänner som inte kommer ifrån Malmö eller ha en härlig afterwork med kollegorna.

För mer information, priser och bokning besök: bookaboat.se

Vi ses på stan!

Facebook
Twitter

Följ oss på Instagram

Så kan du se vad som händer i @malmocity