open
search
Sök verksamhet
Hitta öppettider och adress till
över 1000 verksamheter i city!
Årets Vinnare 2017

Årets Vinnare 2017

ÅRETS VINNARE I MALMÖ CITY 2017!

Butik: Brillor å sånt
Juryns motivering: ”Den här butiken satsar på varumärken som inte finns på andra ställen och produkter av hög kvalitet. Man har tänkt på allt från dekorationer utanför butiken till stämningen innanför dörrarna. Alla dessa saker bildar en genomtänkt helhet som ger kunden en lugn, trygg och exklusiv upplevelse med hög servicenivå. Ägaren har drivit butiken i många år och de slutar aldrig att utvecklas, engagera sig och bidra med nya idéer som gör både verksamheten och city bättre.”


Butik Service & Tjänster: Ornament Bodypiercing & Jewelry
Juryns motivering: ”Det är personalen som gör denna butiken till en vinnare. De har kunden i fokus, är kompetenta och genuint omtänksamma. Det märks att de har stenkoll på sin bransch och skapar ett habegär som gör att kunden vill komma tillbaka och kanske till och med våga prova nya saker. I den här butiken får du en upplevelse, vare sig du vill handla en produkt, boka en behandling eller bara fråga om vägen.”

Café: EIDA
Juryns motivering: ”Detta café har ett personligt koncept med en säsongsinspirerad meny. De satsar på lokala råvaror och nyttigt fokus – maten är kärleksfullt lagad och det märks från den första tuggan. Ett mysigt och hemtrevligt café med hög personlig service, ägarna tar verkligen gästvänlighet till en helt ny nivå.”

Restaurang: KOL Malmö
Juryns motivering: ”Med en meny av rätter som speglar deras tydliga koncept och en cocktailmeny som väcker nyfikenhet med så mycket mer än bara traditionella drinkar, lockar de dig att stanna och njuta av stämningen. Köket, baren, servicen, musiken – allt detta vävs samman till en härlig upplevelse i tjusigt inredda lokaler med en Malmö -twist.”


Servicestjärna: Jimmy Jensen Malmstens Fisk & Kök på Malmö Saluhall

NOMINERAD AV: ERIK MALMSTEN med följande motivering

”Jimmy är mannen i skägg som tar emot gäster med öppna armar! Han är snabb och lämnar inget åt slumpen! Om gästen är nöjd är Jimmy nöjd. Han är sprudlande, energisk och har ett ständigt leende på läpparna!”

Ledstjärna: Johanna Neckmar Blomsterpigan
NOMINERAD AV: LOTTA ANDERSSON med följande motivering

”Johanna, The Queen of Flowers, sprudlar av energi som smittar av sig till alla anställda och kunder. Blomsterpigorna är de bästa floristerna som skådats! ALLA älskar dem och deras ägare Johanna, och i år är det 25 år sedan hon startade företaget!”

Stort grattis till alla finalister och vinnare, det är ni som gör Malmö City till en underbar plats att uppleva varje dag!

Fotograf: Ali Jehad
Mer info om hur tävlingen går till kan ni läsa här.

 

Facebook
Twitter

Följ oss på Instagram

Så kan du se vad som händer i @malmocity