Uteserveringar i Malmö

Upptäck sommar i Malmö! Hitta de bästa uteserveringarna för en underbar utomhusupplevelse. Från mysiga kaféer till livliga restauranger – allt du behöver för att njuta av Malmös sommarliv.

Sommar i Malmö city: Bästa uteserveringen i Malmö

Ta del av Malmös sommarliv på stadens fantastiska uteserveringar! Njut av enastående utomhusupplevelser runt Lilla Torg och andra populära platser i staden. Med solskenet som sällskap och en god måltid eller dryck framför dig kan du njuta av Malmös charm på sitt bästa sätt.

Text

Vilka är Malmös bästa uteserveringar?

När sommaren når Malmö blir stadens uteserveringar de mest populära destinationerna för lokalinvånare och besökare. Från kaféer längs kanalerna till restauranger med uteserveringar på gator och torg, det finns alltid en plats att njuta av Malmös härliga atmosfär och soliga dagar.

 

Här listar vi Malmös bästa uteserveringar:

Aster – Varvstaden

I varvstaden finner du Asters charmiga uteservering, med det historiska varvsområdet som kuliss. Här kan du avnjuta mat tillagad över öppen eld och i vedugn, eller beställa in en läcker drink.

Atmosfär – Davidshall

Atmosfär är en vanlig plats för AW, men om hungern börjar smyga sig på kan man även slå sig ner och välja från deras stående meny eller skapa sin egen genom att kombinera säsongsbetonade mellanrätter.

Boulebar – Drottningstorget

För den som söker lite mer aktivitet medan man njuter av solen kan man bege sig till Boulebar. På deras utomhusbanor kan man spela boule samtidigt som man njuter av något trevligt i glaset eller något gott att äta.

Escama – Davidshall

Gastrobaren som bjuder på en unik matupplevelse där rätter serveras vid bardisken. Här beställer gästerna löpande och låter aptiten styra kvällen.

Far i Hatten – Folkets park

Mitt i Folkets park hittar du Far i Hatten. Deras stora och mysiga uteservering erbjuder vedugnspizza och ett brett dryckesutbud. Under sommaren kan du även njuta av liveband och DJs på uteserveringen.

Johan P – Gamla väster

På den klassiska fiskrestaurangen kan du avnjuta en god och smakfull måltid under en sommarkväll. Ta del av vällagade rätter från havets skafferi i en avslappnad och inbjudande atmosfär.

Julie – Gamla väster

På Julie kan du välja att sitta antingen på uteserveringen vid entrén eller i deras mysiga innegård. Vinbaren är det perfekta stället för dig som vill avnjuta goda viner tillsammans med en bit ost eller någon annan delikatess.

La grappa – Lilla torg

Mitt på Lilla Torg ligger La Grappa som serverar läckra pizzor, pastarätter och andra smakrika alternativ. Självklart finns också ett utbud av trevliga drycker att välja bland!

L’enoteca – Gamla väster

På L’enotecas charmiga uteservering kan du njuta av gott vin tillsammans med delikatesser som charkbricka, oliver eller kanske lite gambas? Om du är mer hungrig kan man också välja att bland deras större rätter.

Mello Yello – Lilla torg

Med utsikt över hela Lilla Torg kan du njuta av en god cocktail i eftermiddagssolen på Mello Yello. När kvällen närmar sig och torget börjar fyllas, kan det vara trevligt att stanna kvar med en filt och beställa något att äta.

Moosehead – Lilla Torg

På det livliga Lilla Torg finns ännu en bar att upptäcka – Moosehead. Här erbjuds skön musik, trevlig stämning, god dryck och vällagad mat.

Noir vin & kaffekultur – Gamla väster

Noir vin & kaffekultur är platsen för dig som vill unna dig en stunds avkoppling med antingen en fika på dagen eller ett vinhäng på kvällen, eller varför inte båda två?

Text