Wisdome invigs med stort kalas för hela familjen!

Publicerat på onsdag 19 aprilnyhet

Nu i helgen, den 22 och 23 april, invigs Wisdome med stort vetenskapskalas för hela familjen på Teknikens och Sjöfartens hus.  Spännande aktiviteter för hela familjen utlovas. Var med om spektakulära filmvisningar, fascinerande experiment, programmering och VR-upplevelser utöver det vanliga . DJ och matvagnar finns på plats kl 11-17 både lördag och söndag. Fri entré för barn 0-19 år.

Läs mer om programmet här 

Wisdome är en upplevelsearena med en 360 graders domteater, digitala labb och lärmiljöer. Här kan du testa senaste speltekniken och lära dig mer om VR och digitala visualiseringar i framkant.

Wisdomes dombiograf bjuder på filmupplevelser utöver det vanliga i stort 3D-format. Bland kommande filmer finns Making Magic som prisats vid ett flertal internationella domfestivaler, en berättelse om hur visuella effekter skapas till film och datorspel.

Lokalerna och domen kommer även finnas tillgängliga för uthyrning för möten och konferenser. Man välkomnar företag och organisationer till framtida samarbeten i syfte att visa upp forskning och ny spelteknik och man vill även locka unga malmöbor till näringslivet eller att studera vidare.