Malmö Chokladfabrik öppnar ny butik i city!

Publicerat på onsdag 1 februarinyhet

Choklad i lösvikt och provsmakningar utlovas när Malmö Chokladfabrik slår upp portarna till sin nya butik vid Stortorget, i hörnet Hamngatan/Adelgatan, bakom Savoy hotel. I förra veckan kammade man dessutom hem titeln Årets Malmöföretag på Näringslivsgalan.

Exakt öppningsdatum för butiken är fortfarande inte spikat men man siktar på invigning nu under våren.

Malmö chokladfabrik som snart firar 20-årsjubileum fick priset Årets Malmöföretag på Näringslivsgalan i förra veckan med motiveringen “…ett drömmande företag som strävar efter en äkta och rättvis värld. Deras passion ligger i skapandet av det goda och detta har gett dem en välförtjänt plats vid Nobelmiddagen. Deras arbete sätter Malmö på kartan och hyllan.”

Tidigare drev man en liten butik i anslutning till fabriken men den slogs igen under pandemin.

Nu är man redo för en ny satsning. Butiksskylten är på plats och på hemsidan annonserar man efter butikschef.

Malmö Chokladfabrik startade sin verksamhet år 2004 och bidrog därmed till att föra vidare det Malmöitiska konfektyrarvet med kakao- och chokladtillverkning. Redan för drygt 80 år sedan gjorde Mazetti chokladstrutar i Malmö och det är en tradition man med stolhet för vidare. Chokladen som rostas i det egna kakaorosteriet är 100% ekologisk och man satsar på premiumråvaror utan onödiga tillsatser.

För mer info, klicka här