Herrklädesbutiker inleder samarbete online

Publicerat på torsdag 23 marsnyhet

De två väletablerade klädbutikerna Engelska Herr och Per Ljung  inleder nu ett digitalt samarbete genom webbshoppen Baltzar.com. Båda ser försäljning på nätet som ett viktigt komplement till de fysiska butikerna.

“Genom att finnas på baltzar.com skapas möjligheten för mig att fortsätta driva butik men även få fler kunder att hitta hit”, säger Per Ljung, ägare till butiken med samma namn på Baltzarsgatan.

Sajten är en webbshop och en plattform för fristående butiker i regionen som möjliggör försäljning av varor online under samma tak. Grundare av webbshoppen är ägarna till anrika klädesbutiken Engelska Herr, Axel Persson och Wilhelm Sturesson. De startade sin försäljning på nätet redan 2017 när de insåg att det digitala erbjudandet även gynnar deras fysiska butik som ligger på Djäknegatan. Nu ansluter även Per Ljung till deras webbtjänst.

På sajten Baltzar.com hittar man idag kläder från Malmöbutiken Engelska Herr, Richard Gedling i Myfair och från 25 mars även Per Ljung. Man ser gärna att ytterligare butiker med liknande inriktning ansluter sig till samarbetet.