to

2 mar

KNIVSLIPNINGSEVENT MED SMAK AV JAPAN

18:00:00event

VULKANUS – Den bästa slipen för era stålknivar,
fungerar även för tandade knivar.

VULKANUS® har fört hantverket knivskärpning till en nivå av perfektion – en perfekt knivslip för både raka och tandade knivblad.

 

Än har vi inte testat en ”knivslip” som kan klarar av att slipa så imponerande som Vulkanus. Att slipa på våtsten är självklart nummer Ett i knivsliparvärlden men det kräver kunskap, övning och praktiserande.

Vill du då ha ett enklare alternativ så välj det ”bästa” alternativet i modern tid.

Du grundslipar, finslipar och bryner upp eggen i tre enkla steg. Alla steg är separata från varandra vilket gör din slipning väldigt noggrann. Och noggrannhet är viktigt vid slipning – Knivarna blir sylvassa!

Något som är helt fantastiskt är att denna uppfinning även klarar av tandade blad – och din brödkniv ska även den vara riktigt vass!

SÅ HÄR GÅR DET TILL!

Alla deltagare tar med sig en slö stålkniv att praktisera på och som vi hjälper till med att få kniven hem slipad ordentligt . Du får lära dig allt du behöver veta om knivar. Kursledaren Reneé från Vikingsun går igenom skillnaden på att bryna och slipa. Du får en grundlig genomgång i hur du använder Vulkanus för at slipa dina knivar.

Du kommer att förvånas över hur enkelt det är när du får lära dig hur man gör.

Regiterera dig gärna om du vill komma på eventet genom att skicka e-post till [email protected] eller via länken för registrering nedan.