fr

1 mar - 2 mar

Alla älskar Eurovision

00:00:00event

I år är det 50 år sedan ABBA vann Eurovision i Brighton, och det vill vi fira med en makalös musikalisk sammanfattning från 1956 fram till idag! En rad fantastiska artister med Måns Zelmerlöw i spetsen kommer framföra oförglömliga musikaliska höjdpunkter från den stora musikfesten genom åren tillsammans med Malmö SymfoniOrkester. Välkommen till en glittrande kväll som laddar upp inför Eurovision! 

I vår bjuder vi in till en unik och skimrande konsertsatsning som laddar upp inför den stora finalen av Eurovision som arrangeras i Malmö i maj. Att det dessutom är ett halvt sekel sedan ABBA tog hem vinsten i Brighton är ytterligare en anledning att fira ordentligt!  
 
I Alla älskar Eurovision strösslar vi lika mycket med glitter och glamour som med folklighet och fest.  

Tillsammans firar vi musiken och Eurovision – och alla är välkomna! Under kvällen kommer du möta Måns ZelmerlöwCornelia JakobsEmmelie de Forest, Moto Boy och Raindear (Rebecca Bergcrantz) på konsertsalens scen, och tillsammans bjuder de på olika nedslag från Eurovision genom åren. Allt inramat av Malmö SymfoniOrkester under ledning av dirigent Anders Berglund.      

Malmö Live Konserthus