Shopping

Text

Gågatan

Längs Södergatan och Södra Förstadsgatan finner du både unika verksamheter och de stora kedjorna. Totalt är gågatan mellan Stortorget och Triangeln 1,3 km lång och ett nöje att promenera längs. I norr grenar gågatan ut sig längs Baltzarsgatan åt öster och Skomakaregatan, som leder till Lilla torg, åt väster.

Text

Davidshall

Besök Davidshall, ett smultronställe med 97% lokala butiker och restauranger. Här hittar du det annorlunda och unika. Davidshall kopplas till gågatan via Storgatan, Kärleksgatan eller mysiga Holmgången.

Text

Citys köpcentrum

Är vädret inte på din sida så finns det gott om urval hos citys köpcentrum. Med ett brett utbud av butiker och restauranger är Triangeln en naturlig mötesplats för både Malmöbor och de som besöker staden. Hansa erbjuder ett stort utbud av exklusiva butiker som t.ex. Gant, Chanel, &Other Stories och Oscar Jacobson, såväl som populära kedjor. Kv. Caroli servar de som bor, arbetar eller besöker området med relevant shopping, service, livsmedel och restauranger.

Text

Malmöhantverk

Vill du ha med dig något hem som ett minne från ditt besök? Här är ett kort axplock av citys många unika hantverksbutiker:

Text

Second hand

Upptäck citys gömda pärlor, var och en är unik och bär på en historia. Här finner du de sällsynta fynden samtidigt som du tar ett steg mot en mer medveten framtid, där hållbar konsumtion och återanvändning står i fokus.