Text

Matupplevelse på Malmö Saluhall

Malmö Saluhall är en självklar destination för dig som älskar bra råvaror och god mat. För det blandade, brokiga, kreativa och roliga Malmö. För gamla och unga, stora och små. En saluhall för alla!

Text

Världsberömda Lilla Torg

Avsluta dagen med en avkopplande sittning på Lilla Torg, där charmiga uteserveringar och pittoreska byggnader skapar en trevlig atmosfär.

Text

Solsidan på Gustav Adolfs Torg

Njut av restaurangstråkets utbud på Gustav Adolfs torg, även kallat Rivieran. Är du här under lunchen så kom i god tid och glöm inte solglasögonen.

Text

Nära vattnet vid Södertull

Här finns ännu ett av Malmös många restaurangkluster och du kan välja bland allt från poke bowls eller spanska tapas, till klassiker som burgare eller pizza.

Text

Malmö litta från ovan

Avnjut en middag med en spektakulär utsikt över staden från 25:e våningen på Malmö Live där Grand Italian öppnar i maj. Restaurangen erbjuder en malmötolkning av den italienska matkulturen. Eller flytta dig neråt några våningar till The Terrace – en levande takterrass som erbjuder spritziga cocktails och kall öl i underbar atmosfär.

Text

Malmö Brewing Co

Upptäck Malmös ölscen på Malmö Brewing Co. och botanisera bland utbudet på fat och flaska. Kanske delta i en provning för att fördjupa dina kunskaper om öl och mjöd.

Text

Smakturen

Besök några av Malmös mest centrala platser och utvidga din kunskap om stadens historia samtidigt som du får chansen att prova olika lokala smakupplevelser.

Text

Matkaravan

På en Matkaravan vandrar du mellan butiker, restauranger och andra matnyttiga stopp tillsammans med guiden. Lär känna nya råvaror, utsätt dina smaklökar för spännande experiment och konfronteras med både exotiska och mer välbekanta matkulturer.