Julen i City

Julen står för dörren och snart fylls stan med glittrande ljus och vackra dekorationer. Här samlar vi allt kul som händer i city under julen och fyller på efter hand.

Text

Julmarknad

Varje torsdag till söndag från den 24 november till 18 december intar årets Julmarknad Gustav Adolfs torg, marknaden är fylld med hantverk, julklappar och mat.

Text

Julkörer

Under julens helger kommer flera ambulerande körer att besöka city för att sprida härlig julstämning! Det kommer vara allt ifrån duktiga barnkörer till Sveriges största kör.

Text

Julbord

Malmös restauranger laddar upp inför julen och det dags att boka in julbordet. I City finns allt från det traditionella julbordet till det med en twist för den som vill testa nya och spännande smaker.

Text

Lucia

Luciatåget gör konserter runt om i stan mellan den 26:e december till och med den 13:e december.

Text

Juliga selfie-spots

Passa på att skicka en julhälsning från Malmö City! På olika platser i stan finns så kallade selfie-spots – platser och installationer som passar extra bra för att ta ett foto med vintriga och juliga motiv. På Gustav Adolfs torg kommer det finnas tre platser i anslutning till julmarknaden och en på Lilla torg.