Hotell i Malmö City

Planerar du en resa till Malmö? Här hittar du information om olika typer av boenden, allt från hotell nära centralstationen, hundvänliga hotell och andra fantastiska alternativ i centrala Malmö. Upptäck det bästa hotellet för din vistelse och njut av en minnesvärd upplevelse!

Text

Hotell kring Malmö centralstation

För bekvämt boende nära Malmö Centralstation finns det flera hotell att välja mellan. Dessa hotell erbjuder praktiskt läge för resenärer som anländer med tåg och vill ha enkel tillgång till stadens sevärdheter och transportnät.

 

Hotell mitt i Malmö City

Hotellen mitt i city erbjuder ett centralt läge med nära tillgång till allt du behöver. Här har du gångavstånd till de flesta sevärdheter, restauranger och shoppingmöjligheter. Dessutom finns det utmärkta möjligheter för att ta dig till andra delar av staden, bland annat med cykel och kommunaltrafik.

 

Hundvänliga hotell i Malmö City

Reser du med din fyrbenta vän? Oroa dig inte, det finns flera hotell i Malmö City som välkomnar husdjur. Dessa hotell erbjuder bekväma rum och välkomnande atmosfärer för både dig och din hund. Se vår guide kring hundvänliga hotell, restauranger och butiker i Malmö City!

 

Hotell kring Gustav Adolfs Torg

Gustav Adolfs Torg är en central plats i Malmö City och ett utmärkt val för boende. Här hittar du flera hotell som erbjuder bekväma rum med närhet till shopping, restauranger och sevärdheter i stadens centrum.

 

Hotell nära Triangeln Malmö

Beläget där delområdena Davidshall, Rådmansvången och Lugnet möts finner du Triangeln. Här finns hotell för dig som vill ha nära till Malmös mest centrala köpcentrum och andra attraktioner.

 

Boende på hotell i historiska miljöer – Gamla Väster

Boendet på hotell i Gamla Väster är som en resa tillbaka i tiden i Malmös historiska hjärta. Dessa charmiga hotell, belägna bland de välbevarade byggnaderna från 1600- och 1700-talet, kombinerar historisk atmosfär med modern komfort. Från restaurerade herrgårdar till intima boutiquehotell, erbjuder de en unik och minnesvärd upplevelse som låter dig utforska områdets kullerstensgator, kaféer och butiker till fots.

Text

Tips på vad du kan göra under din vistelse i Malmö? Kolla in vår weekend guide!